BBS филми на iPhone

Сър Дейвид Атенбърг е едно от най-големите имена в света на науката и зоологията на този и изминалия век.Запален по животните и обкръжавящият ни свят още на 11 годишна възраст, Атенбърг започва живо да се интересува и изучава всичко в детайли.По време на детството си, доведената му сестра му подарява парче кехлибар пълно с праисторически същества, което по-късно става обект на труда "Кехлибарената машина на времето".

Атенбърг завършва висшето си образование в Клеър Колидж в Кембридж, където изучава природни науки, зоология и геология.1947 г. влиза в кралската армия за да отбие военната си служба и прекарва 2 години в Норт Уест.

През 1950 г. подава документите си за работа в ББС, от където започва същинската му работа по специалноста му.Създава филми за неизследвани до момента места на света като Танзания, автор е на десетки предавания и научно-популярни филми свързани с природните науки.1969 г. е издигнат на позицията програмен директор на ББС, а малко след това е предложен за позицията Генерален фиректор на ББС.Атенбърг не иска да седи на бюро, отказва предложеният му пост и продължава да се занимава със снимане на филми.

През 1979 г. Атенбърг запова проекта Life on Earth, който има за цел чрез поредица от филми да разкрие чудото наречено живот.Неговите сценарии са използвани за направата на много от художествените филми на Hallmark.

В безплатното приложение Life on Earth за iPhone и iPad ще намерите сбор от най-добрите филми през годините, които Аткинсън е снимал от всички краища на света.

Приятно гледане

Приложението може да свалите от тук.

BBS филми за iPad

BBS филми за iPhone

Филми за животни за iPhone

Научно популярни филми за iPhone и iPad