iPhone MacBook Pro iPad

0

Количка 0 Items - 0,00 лв
Раница Speck MightyPack - Pink Преглед отблизо

Раница Speck MightyPack - Pink

70888-C248 (SPK-A4053)

Нов

Раница Speck MightyPack предлага изключително високо ниво на защита за вашите 'Tech' устройства и аксесоарите към тях, както и максимално удобство и комфорт при носене. 

119,00 лв 79,00 лв
Количество
- +

Защита, организираност мобилност

Основната цел на Speck при създаването на MightyPack, е да предоставят издръжлива, компактна и ефикасна защита за всички ваши устройства на едно място. Ще се насладите на хитроумно подредени и проектирани отделения, които, ще намалят драстично бъркотията и заплетеността при пренасяне на вашите устройства и аксесоари. MightyPack е замислена за "техничарски" ориентираните хора, които са винаги в движение, независимо дали става въпрос за работа, учение или пътуване из света. 

 

Серията "MightyPack" на Speck, е разработена в колаборация с небезизвестната компания "SAMSONITE", които неотдавна придобиха калифорнийския производител на едни от най-качествените защити за мобилни устройства.

 

"Умни отделения"

Отделението "Tech Locker" е най-подсиленото и най-надеждно за съхранение, на фина техника и аксесоари. Изградено е от единичен блок EVA пяна, предпазващ от удар, и покрит с еко пух, който от своя страна предпазва от надраскване. 

Всички отделения имат "pass-through" изводи за кабели, за по-удобно и безпрепятствено зареждане на устройства от отделение в отделение.

Организацията на отделенията включва такива, за вашия лаптоп (най-голямото побира до 15"), за таблети, смартфони и други устройства като фотоапарати, mp3 плейъри, външни зарядни и др.

 

Максимално удобство и комфорт

Дръжката и презрамките на MightyPack, са подплатени с мек, приятен на допир неопренов пласт, а катарамите за бързо освобождаване, позволяват лесно и удобно сваляне на раницата. Основата и, се състои от три слоя противоударна пяна, каквато се съдържа и в преградите на повечето отделения, така, че може да сте сигурни, че всяко едно от вашите устройства, ще бъде надеждно предпазено.

ЦвятРозов
МатериалиВъншна част - 600D полиестер, вътрешна част - 210D полиестер
Дисплей13.3"
iPhone съвместимостMacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro 13", MacBook Air 13", MacBook Air 11", MacBook 12"

За момента няма коментари

Напишете свой отзив

Раница Speck MightyPack - Pink

Раница Speck MightyPack - Pink

Раница Speck MightyPack предлага изключително високо ниво на защита за вашите 'Tech' устройства и аксесоарите към тях, както и максимално удобство и комфорт при носене. 

Напишете свой отзив