iPhone MacBook Pro iPad

0

Количка 0 Items - 0,00 лв
Фитнес тракер Jawbone UP24 - Black Преглед отблизо

Фитнес тракер Jawbone UP24 - Black

Нов

Jawbone UP ще ви помогне да разберете как спите, колко сте активни и какво консумирате, за да може да правите най-добрите за вас, избори.

259,00 лв
Размер : 
Количество
- +

Повече от гривна. Повече от апликация. Цялостна система, чиито център сте вие.

 

UP от Jawbone, ще ви помогне да разберете, как спите, колко сте активни и какво консумирате, за да може да правите най-добрите за вас, избори. Новата апликация посочва детайли за активността и съня ви, които получава от UP24, и ви позволява да вникнете в дълбочината на своя активен/неактивен живот, за да ви стимулира да го подобрявате, с всеки изминал ден.

 

Безжично синхронизиране в реално време, за да сте постоянно мотивирани и действени

 

UP24 е винаги свързано към вашия iPhone, iPad, iPod или Android смартфон или таблет, посредством Bluetooth. Така следите в реално време своя прогрес и се мотивирате да постигате, целите които сте си поставили.

 

Спете, движете се и се хранете по-добре, с новата "UP App"

 

Новата апликация "UP", все още е най-доброто средство, чрез което може да проследите, как спите, колко сте активни и с какво и как се храните. В нея има интегриран Insight Engine, който е запазена марка на Jawbone. Той обединява постъпващата от UP24 информация и показва скрити взаимосвързаности и взаимозависимости, между вашите дневни и нощни дейности. 

 

Тъй като може да постигнете всичко полагайки старание ден за ден, UP Insight Engine, би могъл да ви препоръча дневни цели, базирани на вашите уникални данни, които получава от UP24. Ще стигнете по-далеч, ще останете хидратирани и, ще спите по-добре, като знаете, че всеки ден постигате по нещо.

 

Следете как ежедневните ви постижения се натрупват във времето, и UP, ще ознаменува най-значимите от тях, като например милионната ви крачка или как сте успели да постигнете идеалния сън, седем нощи подред.

 

Дължинаразмер S - подходяща за китки с обиколка 140mm - 155mm; размер M - подходяща за китки с обиколка 155mm - 180mm; размер L - подходяща за китки с обиколка 180mm - 200mm;
Тегло19-23 gr.
ЦвятЧерен
Материали- каишка: хипоалергенна TPU гума от медицински клас
СигурностУстойчив на пръски
BluetoothBluetooth 4.0
Сензоритри-осов акселерометър
iPhone съвместимостiPhone 7, 7 Plus, 6S Plus, 6 Plus, 6S, 6, SE, 5S, 5C, 5; iPad Pro 12.9" & 9.7"; iPad Air2, Air; iPad 4; iPad mini, mini2, mini3, mini4; iPod Touch 5th gen, 6th gen; iPod Nano 7th gen
БатерияПрезареждаща се литиево-йон полимерна батерия с капацитет 32mAh
Съдържание на опаковката- 1 х тракер UP3 (черен) - захранващ USB кабел - ръководство за употреба

За момента няма коментари

Напишете свой отзив

Фитнес тракер Jawbone UP24 - Black

Фитнес тракер Jawbone UP24 - Black

Jawbone UP ще ви помогне да разберете как спите, колко сте активни и какво консумирате, за да може да правите най-добрите за вас, избори.

Напишете свой отзив