iPhone MacBook Pro iPad

0

Количка 0 Items - 0,00 лв
Microsoft Office 2016 Home and Student (For 1 MAC) Преглед отблизо

Microsoft Office 2016 Home and Student (For 1 MAC)

Нов

Офис пакет Microsoft Office 2016, версия Home and Student включващ лиценз за 1 MAC.

349,00 лв
Количество
- +

Новата версия на MS Office Home & Student 2016, е почти изцяло обновен, така, че да се възползва от максимално от най-новите функции на MAC, като Retina дисплейте, работа на пълен екран и много други.

 

WORD

Мощните инструменти за писане и подобреното публикуване на десктопа, ще ви позволят да създавате зашеметяващо богати документи, които да запазвате, споделяте и редактирате с лекота. Уникалната функция Reorder Objects, ви позволява лесно и бързо да реаранжирате текстови слоеве, изображения и графики които използвате в своите Word документи.

 

EXCEL

Анализирайте, организирайте и управлявайте своите данни и списъци, по-добре отвсякога. Невероятните шаблони на Excel, ще се погрижат за по-голямата част от дизайна на вашите таблици, така, че може да се фокусирате максимално добре върху информацията която влагате в тях.

 

POWERPOINT

Проектирайте и споделяйте своите професионално изглеждащи презентации с невиждана лекота, благодарение на някой от страхотните нови функции като Narration и Presentation Broadcast. 

 

ONENOTE

OneNote е мощно средство за водене на бързи бележки и нахвърляне на идеи, които могат да са винаги синхронизирани, на всички ваши устройства. А за да са по-богато илюстрирани, в тях може да добавяте, линкове, снимки, видео, таблици и всякакви други файлове.

 

ONEDRIVE

Всички потребители на OneDrive, получават безплатно online пространство с OneDrive. Ъплоудвайте всички свои документи, таблици, презентации и други работни файлове, и ги достъпвайте бързо и лесно от всяко устройство, било то MAC, PC, iPhone, iPad или други смартфони и таблети.

 

OFFICE ONLINE

Безплатното Office Online синхронизиране, ви позволява да поддържате всички свои документи в крак с времето си, като освен това може да ги достъпвате от всякакви устройства които използват поддържаните от тази функция интернет браузъри.

 

Системни изискванияMac OS X v10.10 or later, CPU: Intel, HDD free space: 6GB, RAM: 4GB, Display: 1280 by 800
Съдържание на опаковкатаProduct Key, No Disk

За момента няма коментари

Напишете свой отзив

Microsoft Office 2016 Home and Student (For 1 MAC)

Microsoft Office 2016 Home and Student (For 1 MAC)

Офис пакет Microsoft Office 2016, версия Home and Student включващ лиценз за 1 MAC.

Напишете свой отзив