iPhone MacBook Pro iPad

0

Количка 0 Items - 0,00 лв
Parallels Desktop 9 за MAC Преглед отблизо

Parallels Desktop 9 за MAC

PDFM9L-BX1-EU

Нов

Parallels Desktop 9 - виртуална машина за MAC OS X

39,00 лв
Количество
- +

Parallels Desktop 9 е най-мощното и гъвкаво решение за виртуализация, подходящо за онези потребители, които искат да използват както Mac, така и Windows-апликации едновременно, на един компютър, без да е необходимо да го рестартират. 

Parallels Desktop 9, поддържа напълно Windows 8, Windows 7, както и на по-стари версии на MS Windows. Оптимизиран е за Mountain Lion, а предстои да бъде оптимизиран и за Mavericks. Някои OS X функции, като Launchpad, Mission Control и magic trackpad-жестовете, могат да се използват и в Windows-апликации, като това ги прави да изглеждат, сякаш са създадени за Mac.

Parallels Desktop 9, включва функцията Coherence Mode, която скрива десктопа на Windows, показвайки единствено Windows-апликациите, които се подреждат в Mac Dock, така, че да може да боравите с тях, директно от интерфейса на OS X. 

Докато не използвате нито една Windows-апликация, Parallels, се паузира автоматично, като по-този начин заема изключително малко системни ресурси. Parallels Compresor, е функция която, автоматично, компресира и дефрагментира виртуалния диск докато работите, за да осигури по-добра производителност.

 

• Инсталирането и настройката на Parallels Desktop 9 за Мас става лесно и бързо.

• Получавате моментален достъп до вашите файлове, папки и данни в Windows и Mac OS X с помощта на SmartX технологията.

• Стартирате една до друга Windows и Мас програми, като получавате най-доброто от двата свята.

• Използвате функцията "drag and drop" и прехвърляте документи, снимки и музика между Windows и Mac или пускате любимите си програми на Windows направо от вашия Mac Dock.

• Различни режими на изглед правят възможно да персонализирате нивото на интеграция между Mac и Windows, без компромис с качеството.

• Можете да използвате Apple жестовете в Windows приложенията или да използвате Apple Remote за контрол на Windows програми.

Системни изискванияOS X 10.10.3 Yosemite, 10.9.3 Mavericks or later, Intel Mac with Intel Core 2 Duo CPU or newer, 700MB of free disk space for Parallels Desktop installation, 2GB of RAM Memory, Windows sold separetely
Съдържание на опаковкатаProduct Key

За момента няма коментари

Напишете свой отзив

Parallels Desktop 9 за MAC

Parallels Desktop 9 за MAC

Parallels Desktop 9 - виртуална машина за MAC OS X

Напишете свой отзив