iPhone MacBook Pro iPad

0

Количка 0 Items - 0,00 лв

Списък на продуктите по производители Marshall

 
Нов

Музикална система...

0 Review(s)  999,00 лв
Мощният изпълнител! Предоставяйки звук, който резонира с присъствието и силата на живата музика, това е Woburn II Bluetooth.  
Нов

Музикална система...

0 Review(s)  699,00 лв
Легендарният! Marshall Stanmore II Bluetooth е най-универсалният говорител в гамата на Marshall и е идеален за всяка стая, голяма или малка.  
Нов

Музикална система...

0 Review(s)  499,00 лв
Насладете се на висококачествен звук и прецизен контрол с Marshall Acton II.  
Нов

Слушалки Marshall...

0 Review(s)  260,00 лв
Minor II Bluetooth притежават кустимизорано настроени по поръчка динамични драйвери от 14.2 мм, които произвеждат богати върхове, ясни средни честоти и ясен, балансиран бас, който ще ви накара да се почувствате ,че сте на сцената.
Нов

Слушалки Marshall Mid...

0 Review(s)  450,00 лв
Marshall Mid A.N.C. са безжични слушалки със активно шумопотискане, която ви позволява да се съсредоточите върху най-важното - музиката.
Нов

Слушалки Marshall...

0 Review(s)  250,00 лв
Безжичните слушалки Marshall Major III Bluetooth Bluetooth ви предлагат свободата и удобството на високорезолюционна безжичната технология Bluetooth aptX® за безкомпромисен звук дори безжично и 30+ часа прослушване на музика с един заряд.
Нов

Слушалки Marshall...

0 Review(s)  130,00 лв
Marshall Major III ви дават удобство, съчетано с над 50 годишния опит на Marshall.

Слушалки Marshall...

0 Review(s)  330,00 лв
Безжичните слушалки Marshall Monitor Bluetooth осигуряват Hi-Fi звук и 30 часа възпроизвеждане на музика с едно зареждане. Насладете се на кристално чист динамичен звук, който е балансиран с точното количество ниски и високи честоти - идеален за тези, които...

Слушалки Marshall Mode...

0 Review(s)  159,00 лв
110,00 лв
Слушалките Marshall Mode се отличават с драйвъри проектирани така, че да доставят мощен изходен звук при минимално изкривяване. Еквалайзер бутон ви позволява да изберете между два различни вида музикални настройки: EQ I е за любителите на музика богата на...

Слушалки Marshall Mode...

0 Review(s)  119,00 лв
90,00 лв
Слушалките Marshall Mode се отличават с драйвъри проектирани така, че да доставят мощен изходен звук при минимално изкривяване. С уникален in-ear дизайн и четири размера силиконови накрайници, позволяващ комфортното и стабилно закрепяне на слушалката към...

Калъф Marshall за...

0 Review(s)  54,00 лв
35,00 лв
Калъф за iPhone 6/6S с дизайн издържан в класическата визия на Marshall.
Показване на 1 - 11 от 11 артикула