391_Apple_Watch_antialergic_x2



След обявяването на Apple Watch интереса към часовниците на SAMSUNG, LG и други намаля драстично и покрай това намаля и фокуса на хората върху каквито и да било проблеми свързани с тях.За разлика от останалите обаче Apple винаги са се грижили за клиентите си до най-малкия детайл, което е и повод компанията да публикува инструкции свързани в ползването на Apple Watch и предотвратяването на евентуални кожни алергии.

При използването на часовник винаги има възможност за възникване на алергична реакция.Причините за това може да са различни, например нискокачествени материали, неправилна експлоатация и други.Когато става въпрос за Apple първият вариант напълно отпада, Apple винаги са използвали възможно най-качествените материали в своите продукти.

Основните правила за правилна употреба, които Apple препоръчва за предотвратяване на алергични реакци са:

- часовника да се държи по възможност винаги сух и чист.По време на тренировки или в силните слънчеви дни е неизбежно ръката под часовника да не се изпоти.Измиването и след това е силно препоръчително.

- позволете на кожата да диша - Apple специално указва, че за да работят правилно датчиците, особенно този, който измерва пулса е необходимо часовника да е плътно захванат за ръката, а не с разхлабена каишка.Въпреки това, съвета им е да не се прекалява и допълнително да се достяга за ръката и когато е възможно да оставяте кожата от долу да диша.

- някои от каипките за Apple Watch съдържат никел и такрилати, което е напълно нормално.Въпреки това е възможно да има хора чувствителни към тях.На този адрес може да се запознаете с материалите използвани от Apple.

Apple съветват при появата на силен сърбеж или зачервена кожа да се обърнете към доктор преди отново да сложите своя Apple Watch.