С рязкото популяризиране на Mac OS X и сериозните български разработчици не закъсняват да ни зарадват.След сериозно проучване на пазара нуждата от качествена и съвременна складова програма произведе IncoPOS.Невероятно интуитивен интерфейс; подръжка за Mac OS X, Windows и Linux ; Работа с безплатен сървър за база данни - MySQL; подръжка на най-популярните принтери, бар код четци и периферни устройства; възможност за работа на сензорен екран; бързина на работа; подръжка на множество езици; конкурентна цена за още по-добро качество; не на последно място професионална подръжка.

Продукт на младата софтуерна компания VLADSTER , IncoPOS е складов софтуер намерил приложение както в България, така също и в Румъния, Грузия, Армения а от скоро и в Русия.Първоначално програмата е разработена само за Windows, а по-късно и за Linux.Началото на 2010 г. започва и разработката на версия за Mac OS X. Ние като фирма занмаваща се изключително и само с продажба и работа на продукти Apple, приехме предложението на VLADSTER експериментално да внедрим IncoPOS в ежедневната си работа.От изключителна важност е да се отбележи, че базата данни на IncoPOS e съвместима с тази на един от лидерите в софтуерните системи в България - Microinvest.Благодарение на този факт, всяка фирма работеща към момента на продуктите Склад и Склад Про на Microinvest може да премине към IncoPOS изключително лесно.Вече повече от година работим и тестваме задълбочено всяка нова версия и с радост можем да ви съобщим, че работата с IncoPOS е изключително лесна и по-важното безпроблемна.

Какви бяха и все още са алтернативните решения за складова програма за Mac OS X преди IncoPOS ? Инсталиране на втори Windows или Linux дял върху вашият Mac - т.н. dualboot.Върху него се инсталира някоя от популярните за Windows складови програми и всеки път когато решите да добавите продукт, да издадете фактура или да направите продажба, трябва да излизате от любимата си операционна система, да рестартирате и да ползвате Windows.Да, възможно е да инсталирате и виртуална машина, която да виртуализира Windows и да не се налага да рестартирате. Ресурсът, който дори най-добрите програми за виртуализация изискват значително забавят работата на вашият Mac и "изяждат" почти до максимум вашата RAM памет.Освен това, използването на виртуална машина и лицензиран Windows струва в рамките между 300 и 400 лева допълнително.

Какво е необходимо за да започнете работа с IncoPOS?

1. Инсталирате IncoPOS на вашият Mac.

2. Инсталирате MySQL сървър или на същата машина или на сървър.

3.Конфигурирате сървъра според топологията на офиса.

3. Стартирате IncoPOS и само с едно кликване създавате нова база или правите връзка със съществуващата и започвате работа.

Ако въпреки всичко това ви се струва сложно от екипа на VLADSTER ще ви предоставят пълна консултация и съдействие.

За онези от вас, които са предпазливи и все още се съмняват в IncoPOS , препоръчваме да свалят и пробват програмата напълно безплатно от сайта по-долу.

Като партньори на VLADSTER ви предлагаме специален купон за 10% отстъпка от сайта на разработчика: IABALKA10

http://vladster.net