Три години след пускането на първото поколение Magic Mouse и Trackpad, Apple пуснаха втора генерация.Освен тях, компанията обнови и клавиатурите за iMac.

Новата Magic Mouse 2 е със собствена зарядна батерия, която се зарежда посредством Lightning to USB кабел.Напълно обновена е долната част на Magic Mouse 2 за по-безпроблемно местене по различни повърхности.За още по-приятно изживяване при работата с мишката е добавена и multi touch нехнологията за разпознаване на жестове.Мишката се свързва автоматично с устройството посредством bluetooth.



421_magic_mouse_2_x2



Magic Trackpad 2 е с напълно нов дизайн и стъклена повърхоност от край до край с 30% по-голяма от предишното поколение.Новият Magic Trackpad е с вградена зарядна батерия издържаща един месец и Force Touch за още по-добро изживяване по време на работа и забавление.Trackpad-a се свързва автоматично с устройството посредством bluetooth.



421_magic_trackpad_x2



Magic Keyboard e името на новите безжични клавиатури на Apple.Те са с нов дизайн на клавишите и вградена зарядна батерия, която издържа почти месец.Клавиатурата се свързва автоматично с устройството посредством bluetooth.



421_magic_keyboard_x2