vSide е ново предизвикателство за маняците на реалситичните игри като SecondLife.Играта към момента предлага три големи града - RaiJuku, New Venezia, и LaGenoaAires.От пулсиращите ритми на нощните клубове до модните бутици vSide е наистина един нов 3D свят.

Може да персонализирате вашият герой за да изразите максимално добре вашата индентичност или човека който винаги сте си мечтал(мечтала) да бъдете.След това се впуснете в приключения и запознанства с много и различно приятели.

Където и да скитате звуците на vSide музиката ще ви преследват и забавляват.Откиите нови песни и ги слушайте заедно с приятелите си - от хип-хоп до индийски рок и клубни хитове.

Може да поработите над облеклото и аксесоарите си в бутиците на топ дизайнерите Rocawear и Kitson. Да декорирате апартамента си с със стилни предмети и да ги подменяте толкова често колкото ви се поиска.Може да купувате разлизно неща с вашите vPoints( V точки).

Забавлявайте се където и да сте.Флиртувайте и чатете с нови непознати ... танцувайте с тех по нощните клубове ... поканете гаже у дома и се забавлявайте..... защото vSide обещава купона да не свършва.

Играта има версия за Mac и Windows и може да се изтегли и инсталира напълно безплатно от сайта http://www.vside.com