Apple Smart Keyboard и Appel Pencil са аксесоарите които от Apple създадоха специално за новия iPad Pro. Най-общо казано Apple Smart Keyboard е MacBook клавиатура вградена в Smart Cover. Тя е изключително тънка (само 4мм.), лека и преносима клавиатура, която се прикрепя за секунди, без кабели или необходимост от допълнителни настройки и pairing. Иновативен проводим материал и Smart Connector осигуряват двупосочен обмен на заряд и данни, благодарение на което не е необходимо да зареждате клавиатурата и комуникацията между iPad Pro и Smart Кeyboard е безпроблемна.

ipad-pro-Smart_Keyboard_landscape

Клавишите са оформени с лазер от иновативна материя и са с удобен релеф и прожиниране, което осигурява усещането с което сме свикнали. Между клавишите няма процепи, а материята от която са направени, освен че е изключително издръжлива, е и устойчива на замърсяване и разливане.

smartkeyboard_key

Освен като клавиатура, Smart Keyboard може да се използва и като стойка за по удобна работа и гледане на филми. Защитава екрана на iPad Pro, но няма гръб и за защита на корпуса е необходимо друго решение.

apple_ipad_pro_smart_keyboard_view