телевизия на iPad, iPhone, Android, PC, Mac



цифрова телевизия apple



цифрова телевизия на iPad, iPhone, Android, Mac, PC



Съмнявам се да има българин, който да не е гледал поне няколко пъти рекламите по телевизията свързани с цифровизацията.На повечето от вас най=вероятно им се струва смешно, тъй като всичко това им е пределно ясно.На други им е ясно, но не съвсем , а на трети изобщо.Тъй като достатъчно добре е обеснено по телевизията, ние само ще обобщим - цифровизацията е преминаване от аналогово ( нека го наречем по-стар , с повече смущения и по-малко възможности стандарт) към цифрово излъчване (по-нов, с повече възможности и без загуба на качество стандарт).Как ще се отрази на потребителите цифровизацията? Добре, ще гледаме качествен сигнал без звездички и ще имаме възможност да приемаме повече програми.

За онези от нас с по-нови телевизори проблем не съществува.За тези с по-стари ще трябва да се закупи не скъшпо устройство, с което ще може да се хваща и цифрвият сигнал.А онези по-модерни от вас, които вече са навлязли с двата крака в света на таблетите и смартфоните как ще могат да се възползват от цифровизацията? Лесно! Устройствата с името TIVIZEN са създадени точно за вас.Това са цифрови тунери, с помощта на които улавяте новият сигнал и през WiFi го прехвърляте на любимото си устройство.По този начин може да гледате телевизия навсякъде където ефирно има покритие, което означава в цялата страна.TIVIZEN на фирмата iCube предлага изключително качество и може да ипраща сигнал към усторйств с iOS ( iPhone, iPod touch, iPad), с Android, към Mac компютри, към PC. С iCube Nano  TIVIZEN може дори и да записвате на устройството си онез моменти, които ви харесват и искате да запазите за себе си.

В колата, сред природа, у дома или на вилата вие ще имате качествена телевизия и то не на огромен телевизор , а на любимото ви устройство благодарение на миниатюрното устройство с размери едва 9x53x90 mm и тегло 70 гр.Съдържа зарядна бятерия подобно на мобилен телефон и се зарежда с USB кабел към всяко устройство с USB порт.

Устройството се предлага в нашите магазини и може да бъде закупено в бял или черен цвят.

Подробен списък на подържаните устройства.



Apple 

» iPad, iPad 2 & new iPad (3. & 4. Gen.) » iPad mini, iPhone 5

» iPhone 4 & 4S

» iPhone 3GS

»iPod touch 3rd - 5th generation

» Mac OS X Snow Leopard

Android

    • »  Samsung Galaxy Tab 7/10.1/8.9
    • »  Samsung Galaxy Note/SII/SIII/Nexus/Nexus 2 (Android OS 2.3 and higher)
    • »  Sony Xperia Serie/Xperia T
    • »  Motorola Xoom » Toshiba Thrive» Sony Tablet S

      » Acer Iconia A500 (Android OS 3.1) » Sony Google Nexus 4

      » Archos (8th generation or higher) » Asus Nexus 7

      » Huawei

      » Prestigio

      » HTC One X/One X+

      » Google Nexus 4/Nexus 10



    • PC с Window