AiPods Pro

Второто поколение на AirPods Pro осигуряват още по-добро качество на звука, по-завладяващо слушане с персонализирано пространствено аудио и трансформиращи аудио функции като “адаптивна прозрачност” на заобикалящите звуци и с до два пъти по-мощно шумопотискане от техния предшественик.

 

Apple не е направила много видими промени в дизайна на новите AirPods Pro освен в решетките на високоговорителите и други леки промени. Въпреки че AirPods са със същия основен дизайн, сега те идват с нови накрайници за уши. 

 

Калъфът за зареждане е с повече промени – включен е ремък и вече може да се зарежда с помощта на зарядното устройство за Apple Watch. Калъфът на AirPods Pro също така разполага с по-голям високоговорител, за да сигнализира при търсене с Find My и е устойчив на пот и вода. Зареждането с калъфа осигурява до 30 часа употреба.

Новите AirPods Pro се управляват с нови сензори за контрол за възпроизвеждане на мултимедия, избор на сила на звука и възможност за отговаряне на телефонни обаждания с докосване.

Новите AirPods Pro имат по-дълъг живот на батерията - до шест часа с едно зареждане.