olloclip 1

Истинското предизвикателство e да се побере висококачествена оптика в компактен и лек формат. Ето защо лещите Olloclip са толкова уникални. Те съчетават всичко което един мобилен фотограф би очаквал - красив дизайн и компактност, лесни са за употреба и най-важното, с тях правите невероятни снимки на стойност поне 1000 харесвания.

Подобно на лещите, използвани в по-големи професионални DSLR фотоапарати, лещите olloclip са предназначени да осигурят подобни перспективи и са оразмерени толкова компактни, за да се побират в джоб, портмоне или ръка. Прикрепяте обектива на вашето устройство за секунди и сте готови да отприщите вашата креативност.

Olloclip 2

Olloclip 4 -in-1 за iPhone 6/6S и iPhone 6/6S Plus е най-универсалния мобилен обектив. Той разполага с четири модерни оптични лещи (Fisheye, Wide-Angle, Macro 10x & 15x), които тежат по-малко от 30грама и се регулират и сменят за секунди.

Olloclip 4-in-1

Обектива Olloclip 4-in-1 увеличава ъгъла ви на заснемане отвъд вградена iPhone камера. С широкоъгълената леща и лещата рибешко око можете да заснемете повече – идеалени са за снимане на панорамни пейзажи или селфи с група приятели. А за да заснемете отчетливи близки планове и детаили отвъд невъоръженото око, само трябва да развъртите лещите за увеличение с 10х и 15х macro.

Olloclip active lens

Olloclip Active Lens обектива ви позволява да снимате на по-далече и по-панорамно, отколкото когато и да било с Ultra-Wide и Telephoto лещите.

olloclip 5

Обхвата на Olloclip Ultra-Wide лещата е подобен на този на "action camera". Ultra-Wide дава уникална перспектива и е едно чудесно решение за спортни и приключенски фотографии и за портретисти, които искат да включат в контекста на снимката и околната среда. Този обектив е незаменим и при снимане на групови снимки на приятели.

olloclip 6

За да сте два пъти по-близо до действието просто превключете на Olloclip Telephoto 2x обектива. В допълнение към увеличението, този обектив осигурява и дълбочина която позволява използване на селективен фокус за улавяне на прекрасни портрети и снимания обект може да се откроява ясно от околната среда.

Olloclip 4 in 1 iPhone 6 3

 

Лещите Olloclip работят и с предната и със задната iPhone камера. Комплекта включва три висулки в различни цветове към които прикрепяте лещите за удобно носене на врата, защото най-добрия фотоапарат е този който винаги е с теб. Olloclip са съвместими с всички фото и видео приложения.