Удароустойчиви папки за iPad 10.5 и IPad 9.7 Speck Баланцефолио

Понятието "таблет" все по-често бива изместено от името на най-продаваният таблет - iPad.Тук много привърженици на други марки биха възроптали, но фактите говорят, че най-продаваният таблет в света за периода 2011 - 2017 г. е именно iPad.Следван от SAMSUNG и AMAZON, лидерът в този тип продукти остава продукта на Apple.Освен при крайният клиент, iPad е изключително разпространен и в бизнеса.Различни видове индустрии, логистични фирми, вериги ресторанти и други разчитат на iPad.Първият таблет, който бе одобрен от Международната асоциация на пилотите и бе допуснат в кокпита на самолета отново бе iPad.Причините за това са много, от изключителната надежност на операционната система iOS, през наличието на множество приложения и не на последно място компактният корпус, зад който се крият най-съвременните технологии.Въпреки големината си, България също взима дял от световният пейзаж.Днес у нас iPad се използва от куриерски фирми, фармацевтични компании, които дистрибутират продуктите си изплзвайки iPad, редица дизайнерски студия, разработчици и други.

iPad за бизнеса, калъфи против удар за iPad

Има нещо общо, което обединява както крайният клиент, така и бизнес потребителят на iPad - винаги е необходим калъф или папка, който да предпази iPad при изпускане или друг удар.

Американската компания Speck, чийто мото е "Dеsign for impact" (от англ. "проектирано за удар") e в топ 3 според NPD в производството на калъфи за мобилни телефони, таблети и друга електроника в САЩ.Още от създаването на първият iPhone, до ден днешен те произвеждат противоударни калъфи за iPhone, iPad и iPod Touch.С всяка година добавят иновативни материали и подобрения.

Ще ви представим най-новата серия противоударни папки за iPad 9.7 и iPad 10.5 на Speck - Balancefolio.

Противоударни калъфи за iPad Speck Баланцефолио

Линията Balancefolio на Speck има модели за следните групи iPad:

iPad Pro 12.9"

iPad Pro 10.5"

iPad 9.7" напълно съвместим с моделите iPad 9,7 от 2018, 2017 г., iPad Air 2 и iPad Air

Всички модели Speck Balancefolio предлагат защита от удар от височина до 1.22m (малко повече от  височината на която човек държи iPad в ръката си). Специалната материя на калъфите предпазва от капки и подутини.Моделите са с регулируема стойка в няколко различни позиции. Независимо дали четете, пишете или просто сте на любимото си телевизионно шоу, Balancefolio ще предпази любимият ви iPad.Повдигнатият ръб защитава екрана;повдигнатият край около екрана осигурява допълнителна защита срещу капки; има вградено магнитно покритие; защитата не е за сметка на дизайна, напротив, Balancefolio са с тънък модерен дизайн. Вградените магнити събуждат и заключват екрана, когато отворите и затворите капака; моделите са със закопчалка за затваряне; вътрешната облицовка е от специална материя, която предпазва от надраскаване и е изключително приятна на допир.Папките Balancefolio са лесни са направени от висококачествени и лесни за почистване материали, които придават стил.

Калъфи Speck за iPad 10.5 и iPad 9.7

kkkkk

Папки Speck за iPad 9.7"

Speck калъфи за iPad Air2

Моделите се предлагат в основно пет цвята - черно, бордо, сиво, червено и тъмно синьо.Освен тях обаче, има и специални модели в морско синьо, златно, розово златно и с различни щампи.Има и по-скъпа серия, в която моделите са изработени от кожа.Всички цветове и модели може да разгледате тук.

Калъф Speck за iPad