404_apple_design_award_2015_x2

Без съмнение една от най-престижните награди в областа на софтуера е Apple Design Award, награда, която Apple раздава всяка година на най-добрите.Вчера бяха раздадени и тазгодипните награди, а победителите са:



404_shadowmatic_x2

Shadowmatic е игра, която има версия само за iOS.Пъзел с над 80 нива от ново поколение.Трябва да размествате предмети по начин, по който сениките им да образуват конкретна форма.Мулти-тач игра базирана на Metal, което прави графиката още по-невероятна, а  интересния замисъл - предизвикателна.Локализирана е освен на английски и на френски, немски , италиански, японски, корейски, руски, китайски и испански.Цената и е 2.99 евро.



Download on the App Store

404_metamothabet_x2

 

Metamorphabet е игра на букви - буквално.Играта кара буквите да заживеят отново във всеки от нас по различен начин, а графиката, цветовете и геймплейнга са по-добри от очакваното.Цената и е 3.99 евро.



Download on the App Store

404_robinhood_x2

Robinhood е не просто поредното приложение за търговия на борсата, а най-семплото, точното и общирното като функции.Съчатава в себе си социални проучвания и статистики и дава възможност на аматьорите да тестват безплатно и да се научат бързо.Приложението е безплатно.



Download on the App Store



404_Affinity_designer_x2

Affinity Designer е невероятно,  бързоработещо приложение за векторна графика с интуитивен интерфейс и множество възможности.Възможна е и редакцията на растърни графики.Приложението е напълно оптимизирано за 64битовата архитектура и използва технологии като OpenGL, Grand Central Dispatch и Core Graphics.Едно от първите приложения с подръжка на Force Touch - рисувате тънки или дебели линии спред силата на натискане на тракпада.В момента отпразнувайки наградата, цената е намалена с 20% на 39.99 евро.



Download on the Mac App Store



404_crossy_road_x2

 

Crossy Road е изключително пристрастяваща и заразна игра.Безкрайна аркада, с безброй изненади.Играта показва изключителен 8-битов изометричен графичен дизайн и индивидуалност.Играта е безплатна, с възможност за In-App поръчки.Освен на английски е локализирана още на арабски, френски, немски, италиански, японски, корейски, португалски, руски, китайски и испански.



Download on the App Store

404_workflow_x2

Workflow е приложение за автоматизация на ежедневните задачи.Ексклучивно за iOS и Apple Watch, приложението интегрира по най-добър начин VoiceOver като го прави полезен и дори безценен инструмент в ръцете на слабовиждащи или незрящи.Цената е 2.99 евро.



404_fantastical_x2

Fantastical 2 е уникален календар с невероятно планиран интерфейс и подръжка на HandOff e изключително подходящ както за OS X , така и за iPhone и Apple Watch.Цената на десктоп версията е 39.99 евро.



Download on the App Store



404_doesnot_comutee_x2

 

Does not Commute е забавна и пристрастяваща стратегия за каране на автомобили, която съчетава интересни персонажи и неочаквани преживявания.На пръв поглед лесна играта постепенно става все по-трудна за игра, а накрая настава истински хаос, в който е лесно да се изгубиш.Играта е наградена за изключителния дизайн в стил 1960 и интересният сюжет.Освен на английски е локализирана на китайкси, френски, немски, италиански, японски, корейски, руски и испански.Играта е безплата с In-App поръчки.



404_Pacemaker_x2Pacemaker е програма за миксиране на музика, поднесена по доста интуитивен начин.Приложението използва цветове според подбраната музика и стил.Има версии за iPhone и Apple Watch.Безплатна с In-App поръчки тя е локализирана освен на английски и на френски, немски, японски, португалкси, руски, китайски и испански.



Download on the App Store



404_vainglory_x2Vainglory e интенсивна мултиплеърна игра в реално време за iPhone и iPad.Наградена е заради невероятната графика и усещане за игра.Базирана на Metal играта е една от малкото от този жанр с такова неповторимо усещане.Vainglory е безплатна с множество In-App предложения.



Download on the App Store