новият imac, новият ipad, новият ipad, магазин apple

Световният лидер в компютърната сигурност ESET пусна най-новата версия на Internet Security специално за Mac. ESET Cyber Security Pro за Mac добавя още няколко важни слоя на защита, с което минимализирате риска на който са изложени вашите данни независимо дали става въпрос за бизнеса ви или за личното ви пространство.

Антивирус - предпазва компютъра ви от всякакъв зловреден код (вируси, червеи, троянски коне и др.) както за Mac, така и за Linux и Windows.Гаранцията за сигурноста ви се предоставя от лидера с 25 години опит в борбата с киберпрестъпници.CyberSecurity Pro сканира постоянно електронната ви поща и всички сайтове, които посещавате.Сканира всички външни памети и устройства както може и да забранява използването им.

магазин apple, ipad mini

Насладете се на пълната производителност на вашият Mac - ЕСЕТ CyberSecurity Pro 2013 за разлика от останалите пакети за сигурност е създаден с изключителна прецизност така, че по никакъв начин съществуването му да не се отрази на производитеноста на вашият Mac и ние от iAbalka.eu потвърждаваме този факт след многобройни тестове на различни машини.

магазин apple пловдив

Защитна стена (Firewall) - Не допускайте хакери да открадната вашите пароли или детайли за електронно банкиране!Защите максимално достъпа ви до интернет от публично достъпни WiFi мрежи.

новият ipod touch, iPad, iPad mini, magic mouse

Родителски контрол - с функцията родителски контрол може да контролирате в детайли поведението на вашите деца в интернет пространството.Доста по-голяма функционалност от вградения в Mac OS Parental Control.

imac, ipod, ipad, apple, beats by dre

ESET CyberSecurity Pro 2013 не е просто поредната програма за сигурност, тя е направена от инженери, които са специалисти в работата с Mac OS , така, че цялата програма от изцяло Mac-овският интерфейс до безупречният "двигател" на антивируса, който работи незабележимо за потребителя.Не е маловажен и факта, че веднъж инсталирана вие може да изберее специален режим, в който не се грижите за нищо, CyberSecurity Pro вместо вас конфигурира защитната стена, сканира когато е необходимо и автоматично обновява вирусните дефиниции.

Най-надеждният пакет за сигурност за Mac е и на най-добрата цена в България.При нормална международна цена от 45 евро, в България ние го предлагаме на цена от 69 лв. с ДДС.Лиценза е за 1 година и е валиден както за Mac, така и за Linux и Windows.

antivirus mac, антивирусна защита mac